radyobir
radyobir

Dizi arası iki proje birden

Geçen hafta yeni sezon çekimi başlayan Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci, bütün yaz tatilini sinema filmi ve dijital dizide oynayarak geçirdi.

23 Ağustos 2021 17:31 | Kategori: Magazin

Selin Yeninci, oynadığı  dizinin sezon arası başlayınca peşpeşe iki ayrı projenin setine koştu. Önce ödüllü filmleriyle tanınan Emin Alper'in dördüncü  uzun metrajlı filmi Balkaya'nın, hemen ardından da dijital dizi İlk ve  Son'un çekimleri başladı. Oyuncu, yönetmenliğini Cem Karcı'nın yaptığı ve Blu  Tv'de  yayınlanacak İlk ve Son'un İstanbul'daki seti ile  Emin Alper'in Kayseri'de çekilen sinema filmi Balkaya'nın seti arasında yaz tatilini tamamladı. Selin Yeninci, geçtiğimiz günlerde yeni sezon çekimi başlayan Bir Zamanlar Çukurova için Adana'ya gitti. Yaz boyunca sadece 4 gün boşluk yakalayabilen oyuncu, o kıymetli günlerini kardeşinin Urla'da yeni açtığı kite-beach mekanında geçirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI