radyobir
radyobir

Dizi ile ekrana dönüyor

"Mutlu olmaya devam etmek için hatalarımla yüzleşmeye çalışıyorum. Hayatımın dönüm noktası iş için Çin'e gitmek üzereyken bir hafta sonra Türkiye'ye gelmemle yaşandı"

06 Temmuz 2020 10:19 | Güncelleme :06 Temmuz 2020 10:32 | Kategori: Magazin

"Yeni Gelin” dizisi ile üne kavuşan, Brezilyalı güzel model ve oyuncu Jessica May MAG Temmuz sayısı için objektif karşısına geçti. Enerjisi ile kendisine hayran bırakan güzel ve başarılı oyuncu yeni dizisi "Maria ve Mustafa” ‘nın yolculuğunu da MAG okurları ile paylaştı. En sevmediği özelliğinin sakarlığı olduğunu belirten güzel oyuncu, kendinizi eleştirir misiniz sorusuna ise şöyle yanıt verdi: " İnsan kendisiyle her zaman yüzleşmeli. Yanlış yollar bizi doğru kapılara götürür. Mutlu olmaya devam etmek için hatalarla yüzleşmeye çalışıyorum”

Aşıkken sadık ve fedakar olarak kendini tanımlayan başarılı güzel, hayatının dönüm noktasının Sao Paula’dan iş için Çin’e gitmek üzereyken bir hafta sonra Türkiye’ye gelmesi ile yaşandığını belirtiyor.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI