radyobir
radyobir

Doğal güzelliğimle anılıyorum

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade önceki gün Nişantaşı City's avm çıkışı görüntülendi . Neşeli halleri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yeni projeleri ve estetik açıklamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

06 Mart 2019 15:42 | Kategori: Magazin

Yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlandığını söyleyen Cavadzade dizi ile ilgili bilgiler vermekten kaçınarak " Sürpriz bir proje olacak çok yakında herkes görecek zaten hayırlısı olsun bakalım artık, yaz ayında ise bir sinema projesi ile izleyicilerin karşısına çıkmayı düşünüyorum "dedi.

BURNUNU SQUATLAMI KALDIRDIN DİYORLAR !

Geçtiğimiz günlerde  sosyal medya hesabından  "Estetiğim yok , şekeri kestim " açıklamasından sonra  kısa zamanda sosyal medyada adeta topa tutulan Cavadzade  konu ile ilgili açıklamalarda bulundu  Cavadzade "bu haberler bana çok saçma geliyor . Ben her zaman doğal güzelliğimle anılıyorum. Hatta şimdi spora gidiyorum ben haftanın 6 günü spor yapan birisiyim , insanlar burnunu damı squat ile kaldırdın diyorlar ama burnum hala çok büyük patlıcan gibi rahat olsunlar "dedi. Güzel oyuncu röportajın ardından alışverişine kaldığı yerden devam etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI