radyobir
radyobir

Doğumgününü Ankara'da kutladı

Yayınladığı ilk albümü 'Kadın'dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, 12 Nisan'da Milyon Performance Hall Ankara'da dinleyicisi ile buluştu.

14 Nisan 2019 13:59 | Kategori: Magazin

5 yıl aranın ardından, Pasaj Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunulan albümüne adını veren ‘Parmak İzi’ ile konserin açılışını yapan Ferah, hayranlarının "iyi ki doğdun Şebnem” diye seslenmelerine teşekkür ettikten sonnra ’Başka Bir Yol Var’ ve ‘Küllerinden’ şarkılarıyla devam etti.

Arka arkaya söylediği şarkılarla enerji yüklü bir konser performansı sergileyen Şebnem Ferah; "Ankara’lı dostlarımız hepiniz hoşgeldiniz… Nasılsınız, iyi misiniz? Her şey yolunda mı? Size bir şey söyleyim mi? Doğumgünümü sizlerle burada kutlamaktan çok mutluyum. Doğumgünüm sebebiyle bu gece biraz eğleneceyiz” dedikten sonra, ‘Koridor’ ile konserine hız kesmeden devam etti.

Şebnem Ferah, 2500 hayranının büyük bir coşku ile yoğun ilgi gösterdiği konserde "Kadın" (1996) albümünden "Parmak İzi" (2018)  albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla, muhteşem bir konser ziyafeti sundu.

Sahne arkasında yer alan ekranlarda, her şarkı için hazırlanan videolar ve ışık tasarımı; müzikal olduğu kadar görsel bir şölenin de yaşanmasını sağladı.

‘Hoşçakal” şarkısıyla final yapan Ferah, seyircinin yoğun isteği üzerine yeniden sahneye çıkarak, yeni albümü "Parmak İzi”nin en sevilen şarkılarından "Küllerinden”i tekrar söyleyerek, dinleyicisine geldikleri için teşekkür ederek veda eti.

Şebnem Ferah’a sahnede müzisyen arkadaşları, Ozan Tügen(klavyeler), Kerem Özyeğen (gitar), Buket Doran(bas gitar), Aykan İlkan(davul), Serdar Barçın(flüt) ve Ceren Tügen(vokal) eşlik etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI