radyobir
radyobir

Dördüncü gece de kapalı gişe...

Pop müziğin sevilen sanatçısı Sıla, kariyerinin 10. yılına özel projesi "ON'dan Kalan" konser serisinin dördüncüsünü dün akşam gerçekleştirdi. Hayranlarının salonu hınca hınç doldurduğu TİM Show Center'da sevenleri Sıla'yı yalnız bırakmayarak güzel bir gece geçirdiler.

15 Kasım 2017 10:44 | Kategori: Magazin

23 Ekim'de "ON'dan Kalan" konserlerinin ilkiyle sanat hayatının 10. yılını kutlamaya başlayan Sıla, deyim yerindeyse Pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi oldu. Dün akşam TİM Show Center'da serinin dördüncü konseri için sahneye çıkan Sıla, seslendirdiği parçalarla hayranlarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

"ON’dan Kalanlar ile Dinleyenleri Mest Etti

Sahneye Levon Kordonciyan  ve Temperley London imzalı iki farklı kıyafetle çıkan güzel sanatçı, "ON’dan Kalan” şarkıları 10. yılımıza özel bir konsept olarak oluşturduk. İlişkileri 6 kategoriye ayırdık. Konseptimizde bekâr şarkılar, akabinde platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili goy goy şarkılar var. " sözleri ile konserine başladı. Enerjisi ve performansı ile göz dolduran başarılı sanatçı konserin kavuştular bölümü için sadece bir şarkı bulabildiklerini dile getirdi ve ekledi: "Bu durum bize mutluluğun yazılan değil, yaşanan bir şey olduğunu kanıtladı.” 

Seyirciler ile zaman zaman esprili diyaloglar kuran Sıla, konserin son bölümünde ise adeta şov yaptı. Yaklaşık üç saat kaldığı Tim Show Center sahnesine ‘’Afitap’’ ile veda eden Sıla, ‘’Bir sonraki hafta yeniden görüşmek dileğiyle’’ sözleri ile konserini tamamladı.

Başarılı sanatçıyı izlemeye gelenler arasında; Saadet Işıl Aksoy, Şenay Akay, Elif Güvendik, Reyhan Karaca, Çelik, Neslihan Yargıcı, Seray Sever, Lider Şahin, Hayrettin Onur Karaoğuz, Zeynep Üstünel ve kızı Mina Üstünel, Murat-Gülay Afşar, Lütfü-Ayşe Sapmaz gibi ünlü simalar da yer aldı. Gazetecilere tek başına poz veren Hayrettin Karaoğuz, daha sonra kız arkadaşıyla aynı kareye girmekten kurtulamadı. Ayrıca doğum gününü kutlayan Banu Noyan da ünlü sanatçının özel davetlisi olarak geldiği konserde, locada yeni yaşını dostları ile birlikte kutladı. Gecede aynı zamanda kitap satışı için birde stant açıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI