radyobir
radyobir

Dört kuşak Harbiye'de buluştu

"Anadolu Ateşi" bir kez daha Harbiye'yi sardı! Harbiye Açıkhava'daki özel gösterileri için aylardır titizlikle çalışan ekip, 4 kuşak bir arada sahneye çıktı.

15 Ağustos 2017 14:23 | Kategori: Kültür & Sanat

Açılış konuşmasını yapan 2 küçük dansçı Lidya Aksoy (5) ve Mira Gün Yılmaz (7): "Gösterimize hoşgeldiniz. Biz Anadolu Ateşi’nin en küçük dansçılarıyız. Bugün sizlere çok güzel bir gösteri sunacağız. Şimdi 4 kuşak Anadolu Ateşi’ni sahneye davet ediyorum” dedi. Mikrofonu miniklerden devralan Mustafa Erdoğan "Sizlere bugün 3 yaşından 53 yaşına kadarki dansçılarımızla Anadolu Ateşi şöleni sunacağız. İstanbul seyircimizi çok özlemiştik. Uzun süredir hem dünyada hem de Türkiye’de turnedeyiz. 17 yıldır Anadolu türküsü söylüyoruz. Öncelikle bu zor koşullarda bizlerle birlikte, yorulmadan, usanmadan çalışan emekçi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi ve dans şöleni başladı. 2001’den bugüne Almanya, Çin, Hollanda, Belçika, Japonya, Mısır, Danimarka, Amerika, Malezya,  dahil 98 ülkeye "Anadolu Ateşi”ni taşıyan ekip, Harbiye Açıkhava’da sanat ve dans tutkunlarıyla bir araya geldi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI