radyobir
radyobir

Dronlu tacize soruşturma!..

İstanbul Cevizlibağ kız yurdundaki öğrencilere yönelik tacizlerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın aldığı tedbirlere bir yenisi eklendi.

27 Kasım 2015 10:05 | Kategori:

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç talimat verdi, Bakanlık başta 'drone'lu taciz olmak üzere, tüm taciz olayları konusunda suç duyurusunda bulunmak üzere harekete geçti. 

Suç duyurusu bugün İstanbul'da, Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü'nün İstanbul şubesi yetkilileri tarafından resmen yapılacak.

DRONE'LU TACİZ PES DEDİRTMİŞTİ

Cevizlibağ kız yurdundaki öğrenciler, son dönemde yurda giden yolda uğradıkları tacizlerden büyük rahatsızlık yaşıyordu. Yurdun kapısına giden yolda tacizlerden bunalan kız öğrencilere yönelik son taciz ise, teknolojinin tüm imkanları kullanılarak gerçekleştirilmiş, öğrencilerin odalarının fotoğraflarının, insansız bir hava aracıyla (drone) çekildiği görüntülenmişti.

KAPI İÇİN ONAY BEKLENİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, kız öğrencilerin yolda uğradıkları tacizlerden kurtulmaları için yurda ikinci bir kapı açılması için çalışmaları sürdürüyor. Kapının açılması için, İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin onayı bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI