radyobir
radyobir

Düğün sonrası ilk kez görüntülendiler

25 Kasım'da 7 aylık hamile sevgilisi Kıvılcım Ural İle dünya evine giren Kaan Tangöze, önceki akşam Kuruçeşme'de bir benzin istasyonunda görüntülendi.

15 Aralık 2018 02:35 | Kategori: Magazin

Şarkıcı, benzinlik içerisinde bulunan marketten alış veriş yaptığı sırada eşi Kıvılcım Ural ise araç içerisinde, şarkıcıyı bekliyordu. Patlayan flaşlarla bir anda şok yaşayan Ural, daha sonra gülümseyerek gazetecilerle sohbet etti. Ural, Her şey çok güzel gidiyor. Doğuma az kaldı. Bebeğimizi iki aya kadar inşallah kucağımıza alacağız dedi.



Waffle aşerdi

Elinde Waffle ( Hamurlu - Meyveli tatlı çeşidi ) kutusu olan Ural’a, ‘’Waffle almışsınız. Tatlı mı aşerdiniz? Aşerme dönemi devam ediyor mu?’’ sorusuna Ural, ‘’Arada canım böyle şeyler istiyor. Bizde hem biraz hava aldık. Hemde waffle aldık eve dönüyoruz’’ dediği sırada marketten çıkan Tangöze, gazetecilerin ‘’Kız babası olacaksınız. Neler hissediyorsunuz?’’ sorusu karşısında her zaman ki gibi sessizliğini korudu. İkili, araçları ile evlerinin yolunu tuttu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI