radyobir
radyobir

Dükkanı taşır gibi rahat rahat soydular!..

Kağıtçı maskesi ile tesisatçı dükkanına giren hırsızların inanılmaz rahatlığı kamerada. Dışarıdaki kamerayı fark edip çevirdiler, içerideki kamerayı fark ettiklerinde ise dükkanı terk ettiler. Dükkan sahibi Barış Özyıldırım: "Ben dükkanıma o rahatlıkla giremiyorum"

27 Aralık 2017 05:55 | Kategori:

Kadıköy’de bir tesisatçı dükkanına giren hırsızlar, dükkanı taşır gibi rahat rahat soygunlarını gerçekleştirdi. Dükkanın girişindeki kamerayı çevirdikten sonra dükkana giren hırsızlar, içeride buldukları değerli malzemeleri kovalara ve çuvallara doldurdu. Hırsızların bu soygunu içerideki kamerayı fark etmeleri ile son buldu.

Kadıköy’de kağıtçılık yapan 3 kişi, Göztepe’de bir tesisatçı dükkanına girerek dükkanı taşır gibi rahat rahat soydu. Dükkanın bulunduğu sokakta önce keşif yapan ve dükkanı kontrol eden hırsızlar ilk önce dükkanın girişinde bulunan güvenlik kamerasını çevirerek etkisiz hale getirdi. İçerideki kameranın varlığından habersiz olan hırsızlar daha sonra tekrar dükkanın kapısına gelerek demir kesme makası ile dükkanın kilidini kesti. Kısa sürede içeriye giren 3 hırsız, dükkandaki değerli malzemeleri toplamaya başladı. Çekmeceleri karıştıran ve ardından bilgisayar gibi değerli eşyaları masanın üzerinde toparlayan hırsızlar, bu eşyaları kova ve çuvallara doldurdu. Hırsızlardan birinin maskeli olduğu görülürken diğer 2 hırsızın ise yüzlerinin açık olduğu görüldü. İçerideki kameradan habersiz soygun girişimlerini sürdüren hırsızların bu rahatlığı, içlerinden birinin kamerayı fark etmesi ile son buldu. 3 hırsız daha sonra çaldıkları mallarla birlikte dükkandan ayrıldı.

"Ben dükkanıma o kadar rahatlıkla giremiyorum”

Dükkanı soyulan Barış Özyıldırın, "Gelir gelmez hemen güvenlik kameralarını kontrol ettik. Dışarıdaki kilitlerin kesilerek girildiğini fark ettik. Hemen polisi aradık. Olay yeri inceleme geldi ve parmak izi aldılar. Güvenlik kamera görüntülerini emniyetle paylaştık. Bir an önce hırsızların yakalanmasını istiyoruz. Bu mahallede bir çok komşumuz bu durumu yaşadı. Sokağımızda elektrikçiye yakın zamanda girdiler. Arkada sağlık ocağı var oraya girdiler. Bir an önce bunların önüne geçilmesini istiyoruz” dedi.

Yaklaşık beş altı bin civarında zararının olduğunu belirten Özyıldırım, "Ben dükkanıma o kadar rahatlıkla giremiyorum. Onlar çok rahat davranıyorlar içeride kendi mallarıymış gibi. Gayet güzel alıp gidiyorlar” şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI