radyobir
radyobir

Dumanlı'nın istifa mektubu gerçek mi?..

Geçtiğimiz günlerde Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'nden istifa eden Ekrem Dumanlı'nın el yazısıyla yazılmış bir istifa mektubu sosyal medyada paylaşıldı. Şimdi de bu istifa mektubunun doğru olup olmadığı tartışılmaşa başlandı.

06 Ekim 2015 11:39 | Kategori:

Ekrem Dumanlı'nın istifa mektubu olduğu iddia edilen metin şöyle:

Sayın Ali Akbulut Bey;

Uzun yıllardır gazetenizde çalışmanın onurunu, gururunu ve mutluluğunu duydum. Bu çatı altında çok başarılı işlere imza attık. Öncelikle bana bu imkanı tanıdığınız için zatı alinize çok müteşekkirim. 17 / 25 Aralık süreci sonrası sizi yanlış yolda olduğunuza dair defalarca uyarmış olmama rağmen gerekli önlemleri almadınız. Gazeteniz bir siyasi oluşuma haksızca saldırıların odak noktası olarak tarihteki yerini aldı. Biz kutlu bir dava için yola çıkmıştık oysa.
Elbette iktidarın hataları var. Ama onların bu hataları bizi canavarlaştırmamalıydı. Ben ateşe giden bu gemiden inmeye karar verdim.
Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum.

Ekrem Dumanlı



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI