radyobir
radyobir

Eczacıbaşı VitrA'dan Thaisa açıklaması

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı'nın Brezilyalı orta oyuncusu Thaisa Daher Pallesi, kulübü ile olan sözleşmesini erteledi.

20 Eylül 2017 20:57 | Kategori:

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynanan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Playoff rövanş maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Thaisa Daher Pallesi, anlaşmalı olarak Eczacıbaşı VitrA ile olan sözleşmesini erteledi. Turuncu siyahlı takımdan yapılan açıklamada, "Başarılı orta oyuncumuz Thaisa, geçtiğimiz sezonun ardından tedavisine ülkesinde devam etmekteydi. Oyuncumuz ile olan sözleşmemiz, rehabilitasyon süreci devam ettiği için, tarafların karşılıklı olarak anlaşmasıyla bir sonraki sezona ertelenmiştir. Bu iyileşme sürecinin sonunda Thaisa, Brezilya’da istediği bir takımda kiralık olarak oynayabilecektir. Oyuncumuza önce sağlık, sonra bizden ayrı geçireceği sezonda başarılar diliyoruz” denildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI