radyobir
radyobir

Egemen Korkmaz geri dönüyor

Fenerbahçe yönetimi, 2012-15 yılları arasında sarı lacivertli formayı giyen Egemen Korkmaz'ın yeniden transferi için çalışmalara başladı.

24 Haziran 2016 17:55 | Kategori:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi sürpriz bir karar aldı.

Takımdan ayrılan Bruno Alves ve Abdoulaye Ba'nın yerine futbolcu arayan sarı lacivertliler, 2012-15 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ı gündeme aldı.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra İsviçre 2. Ligi ekibi Wil 1900'e transfer olan Egemen'in geçen sezonki istikrarlı grafiğini dikkate alan yönetimin, hem tecrübeli hem de mücadeleci olması nedeniyle transfer kararı aldığı öğrenildi.

Egemen'in menajeriyle görüşüp tekliflerini ileten sarı lacivertliler, deneyimli oyuncudan gelecek cevabı bekliyor.

Öte yandan Egemen Korkmaz'ı Trabzonspor da istiyor. Hem Trabzonspor'da hem Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı teknik direktör Ersun Yanal, tecrübeli savunmacıyla yeniden çalışmak isterken, Egemen'in Fenerbahçe'ye dönmesi bekleniyor.

3 BÜYÜK KULÜPTE FORMA GİYDİ

34 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Egemen Korkmaz, 1999 yılında başlayan profesyonel futbol kariyerinde Balıkesirspor, Kartalspor, Bursaspor, Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Wil 1900 takımlarının formalarını giydi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI