radyobir
radyobir

EĞLENCE KAZAYLA BİTTİ

Konya'da eğlence merkezinden döndükleri belirtilen arkadaşların içinde bulunduğu otomobil virajı alamayıp kontrolden çıkarak üst geçidin direğine çarptı. Kazada 39 yaşındaki Yeşim Bilgiç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, 2 arkadaşı ise yaralandı.

29 Ekim 2014 09:38 | Kategori:

Kaza, saat 03.40 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Caddesi üzerinde bulunan Kunduracılar Kavşağı'nda meydana geldi. Afyonkarahisar'dan eğlenmek üzere Konya'ya geldikleri öğrenilen Ahmet Karacak idaresindeki 03 AH 600 plakalı otomobil iddiaya göre, aşırı hız sonucu virajı alamayarak kontrolden çıkıp üst geçidin ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen otomobilde bulunan 22 yaşındaki Demet Sever, 39 yaşındaki Yeşim Bilgiç ve 32 yaşındaki Sedat Akşehirlioğlu araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede araç içerisinden çıkartılarak kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Yeşim Bilgiç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tedavi altında olan diğer yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve kaza yerinden kaçtığı belirtilen sürücü Ahmet Karacak'ın kısa süre sonra yakalandığı belirtildi. Aracın hız ibresinin de 90 kilometrede takılı kaldığı öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI