radyobir
radyobir

Eğlence merkezine saldırı!.. Ölüler var!..

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Jacksonville kentinde silahlı bir saldırı düzenlendi. Kentte organize edilen bir video oyunları turnuvasında yaşandığı belirtilen silahlı saldırı sonrası ilk gelen bilgilere göre, 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

26 Ağustos 2018 23:18 | Güncelleme :26 Ağustos 2018 23:36 | Kategori: Dünya

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bulunan Jacksonville kentinde bir internet kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Yerel basında polis kaynaklarına dayandırılan haberlerde saldırıda 4 kişinin öldüğü ve 11 kişinin ise yaralandığı aktarıldı.



Jacksonville Şerif Ofisi yaptığı açıklamada, ölü ve yaralıların olduğunu belirterek, olay yerindeki bir şüphelinin öldürüldüğünü ve ikinci bir şüphelinin olup olmadığının ise henüz bilinmediğini söyledi. Polisin bölgeden uzak durulması çağrısında bulunduğu ve bölgedeki iş yerlerini boşalttığı öğrenildi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI