radyobir
radyobir

Eğlenceli başlayan gece olaylı bitti!..

Tuğba Özerk'in erkek arkadaşıyla çıktığı eğlence sonrası ortalık birbirine girdi. Gazetecilere para vermeye çalışan Özerk'in erkek arkadaşı hakaretler edip küfürler savurdu.

28 Ekim 2017 02:13 | Kategori: Magazin

Şarkıcı Tuğba Özerk, önceki gece isminin Özgür olduğu öğrenilen erkek arkadaşıyla Bebek Lucca çıkışı görüntülendi. Aldıkları alkolün etkisiyle sokak ortasında tartışan ikili, gazetecileri görünce kaçmaya çalıştı. Otoparkta bekleyen araçlarına yönelen Özerk ve erkek arkadaşı, çiçek satmaya çalışan çiçekçiler yüzünden zor anlar yaşadı.



Çiçekçilere sinirlenen ikili, daha sonra gazetecileri hedef seçti. Arkadaşının DJ olduğunu ve birlikte albüm çalışması yaptıklarını söyleyen Özerk, "Eğlenmeye çıktık. Bizi neden çekiyorsunuz. Yapacak başka haber mi bulamadınız” diyerek görüntü almaya çalışan habercilere çıkıştı.



Çiçekçinin ısrarı karşısında üzerlerinde para olmadığını belirten ikili, çiçekçiyi de araçlarına alarak bankamatikten para çekmeye gitti. Bankamatikten para çeken Özerk, çiçekçiye para verdikten sonra kendilerini görüntülemeye çalışan habercilere erkek arkadaşıyla para gönderdi.



Haberciler, bunun doğru bir davranış olmadığını belirtirken Özerk’in erkek arkadaşı "Bu işler yurt dışında böyle oluyor” diyerek ısrarını sürdürdü. Daha sonra gazetecilere sinkaflı küfürler savuran Özgür isimli şahıs, Özerk'in kendisine bağırmasıyla araca bindi. Ortaköy’e doğru giden ikili, başka bir mekana geçerek geceye devam etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI