radyobir
radyobir

Ekonomi'yi kim yönetecek?..

Başbakan Binali Yıldırım 65. Hükümet'in kabine listesini açıkladı. Yeni kabineyi, ekonomi ve iş dünyası da büyük merakla bekliyordu. Kabinede, daha önceki hükümette olduğu gibi, Mehmet Şimşek Başbakan Yardımcısı oldu.

24 Mayıs 2016 12:20 | Güncelleme :24 Mayıs 2016 12:53 | Kategori:

Bir önceki hükümette Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık iken, yeni kabinede Faruk Özlü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın yerine Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın yerine Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yerine Lütfi Elvan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Binali Yıldırım'ın yerine ise Ahmet Arslan getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kabineyi onayladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berak Albayrak, Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik yerlerini koruyan isimler oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI