radyobir
radyobir

Elif Kaya, 90'lara geri götürdü!

Başarılı şarkıcı ve yorumcu Elif Kaya, yeni single'i 'Yallah'ı müzik severlerle buluşturduktan sonra ilk canlı performansını Aqua Florya Hayal Kahvesi'nde gerçekleştirdi.

05 Nisan 2019 17:43 | Kategori: Magazin

3 saati aşkın süreyle sahnede kalan Elif Kaya, birbirinden hareketli parçaları ve sahne performansıyla kendisini dinlemeye gelen yaklaşık bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Repertuvarı kadar sahne kostümü ve saçlarıyla dikkat çeken Kaya, 90’lı yılları sahneye taşıdı. Bu özel gecede büyük bir sürprize de imza atan Kaya, müzik dünyasının unutulmaz isimleri olan Selçuk Ural, Ahmet Selçuk İlkan ve Sami Aksu ile zamana meydan okuyan şarkılarını birlikte seslendirerek dinleyenleri adeta zaman yolculuğuna çıkardı. Gecenin finalini davul performansı eşliğinde yapan Elif Kaya, Cem Karaca’nın unutulmaz şarkısı 'Bindik Bir Alamete'yi söyleyerek sevenlerine veda etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI