radyobir
radyobir

Eliz hanım kafa karıştırdı!..

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Eliz Sakuçoğlu kafaları karıştırdı. Önce ki gece Bebek Lucca'da Hakan Sabancı'nında aralarında bulunduğu bir grup arkadaşıyla eğlenen Eliz Sakuçoğlu mekan çıkışında kafaları karıştıran açıklamalarda bulundu.

14 Ekim 2017 02:33 | Kategori: Magazin

Eliz Sakuçoğlu ile mekanın iç kısmında samimi olduğu öğrenilen Hakan Sabancı magazin basını gelmeden mekandan erkenden ayrıldığı öğrenildi.

Sabancı'dan 1 saat sonra mekandan çıkan Sakuçoğlu, çiçekçi çocukların taç takma isteğini kırmadı. 'Tacı takalım seni prenses yapalım ablam' diyen çocuğa 40 TL veren Sakuçoğlu, habercilere dönerek, "Bilin bakalım kimin prensesi oldum" dedi. Muhabirlerin Hakan Bey'in mi? cevabına ise "Hayır bilemediniz" diyerek kafaları karıştırdı.

'Ruhunu Serbest Bırak' notu ile sosyal medyada paylaştığı üstsüz fotoğrafı çok konuşulan Eliz Sakuçoğlu, fotografın çok konuşulduğunu hatırlatan gazetecilere "Fotoğrafımı beğendiniz mi?" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI