radyobir
radyobir

Emekli maaşları bayramdan önce verilecek

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 63. Hükümet'in ilk Bakanlar Kurulu toplantısının ardından alanın kararları açıkladı.

02 Eylül 2015 07:23 | Kategori:

Kurtulmuş özetle şunları söyledi:

BORÇLAR ERTELENECEK

Hopa’daki afetten sonra gördük ki orta vadede yapılması gereken işler var. Bunlardan bir tanesi artan yağışlar devam ettiği sürece daha fazla problem olmaya devam edecek. Hemen orda vadede, heyelan ve sel riskinin yeniden güncellenmesi hem de Doğu Karadeniz’deki sel ve heyelan riskleriyle ilgili adımların atılması kararlaştırıldı. Çiftçilerimizin uğradığı zararlar da karşılanacak. Ayrıca esnaf ve sanatkarlarımızın kamu bankalarına olan borçları ve SSK’ya olan borçları ertelenecek.

EMEKLİYE MÜJDE

23 Eylül Çarşamba günü saat 00:00’dan 28 Eylül Pazartesi 07:00’ye kadar bütün otoyolların, boğaz köprülerinin ücretsiz olması, ayrıca belediyeler tarafından toplu taşım araçlarının ücretsiz ya da indirimli olarak kullanılmasıyla ilgili olarak Bakanlar Kurulu kararnamemizi imzaladık. Bağkur, SKK emeklilerinin ve 4C’lilerin alacakları maaşları, ücretleri Kurban Bayramı öncesinde, 17-23 Eylül tarihleri arasında ödenecek.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI