radyobir
radyobir

Emniyet imamları yakalandı

Edirne'de FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Edirne Emniyet Müdürlüğü'ndeki polislerin 'imamı' olduğu iddia edilen 2 kişi ile biri meslekten ihraç edilen 2 polis memuru gözaltına alındı.

29 Temmuz 2016 14:54 | Kategori:

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY'nin askeri darbe girişimi soruşturmaları kapsamında polislerden sorumlu olduğu belirlenen ‘emniyet imamları’na operasyon düzenledi. Alınan ifadelerin ardından farklı zamanlarda polislerden sorumlu imam olarak görev yaptığı ileri sürülen Murat Kola ile Muharrem Altay, daha önce hakkında açılan cemaat soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen polis memuru İbrahim Arslan ve açığa alınan İstihbarat Şubede görevli polis memuru Aydın Çiçin, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan 4 şüpheli işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Sorguları süren şüphelilerden emniyet imamı Murat Kola ile Muharrem Altay’ın kentte bulundukları dönemlerde cemaatin çeşitli dernek, vakıf ve okullarında yöneticilik yaptıkları öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI