radyobir
radyobir

Emre Akbaba'ya Beşiktaş da el attı!..

Beşiktaş, özellikle Galatasaray'ın transfer listesinde üst sırada yer alan isimle ilgili flaş bir hamle yaptı.

03 Ağustos 2018 13:50 | Güncelleme :03 Ağustos 2018 14:03 | Kategori:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün Roco, Umut Nayır, Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın ile yapılan imza töreni sırasında, 10 numaralı pozisyonda oynayacak bir futbolcu istediklerini açıklamıştı.

Kulübe yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre; Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba'ya talip oldu.

Transfer sezonunda Galatasaray, F.Bahçe ve Başakşehir ile anılan Emre'nin siyah beyazlıların gündemine flaş bir şekilde girdiği kaydedildi.

Alanyaspor ile kontratının bitmesine 1 yıl kalan 25 yaşındaki futbolcu için takas artı bir miktar para teklif edilmesi bekleniyor.

Alanyaspor'dan Beşiktaş'a geçen sezon devre arasında katılan Vagner Love'un Akdeniz ekibine geri dönebileceği konuşuluyor.

Kulüpten olaylı şekilde ayrılan Brezilyalı'nın dönebilmesi için Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile de buzları eritme görevi ise Beşiktaş Başkan Fikret Orman'a düşüyor.

Emre'nin menajeri, Başakşehir'le anlaşmadıklarını da açıkladı. Alanyaspor formasıyla geçen sezon 32 Süper Lig maçında forma giyen Emre Akbaba, 14 gol atıp, 10 asist yapmıştı.

Emre, bu performansıyla geçen sezon Süper Lig'de en çok gol atan Türk futbolcu olmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI