radyobir
radyobir

Emre - Biliç kapıştı!..

Sezonun ilk yarısında Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta karşı karşıya gelen Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu bir kez daha kapıştı.

22 Mart 2015 22:31 | Kategori:

Kadıköy'de yaşanan Emmanuel Emenike krizi sonrası saha kenarında kavga çıktı. Bruno Alves ile Slaven Bilic'in yardımcısı Edin Terzic arasında yaşanan gerilim daha da büyüdü. Bilic'in olaya müdahale etmesine sinirlenen Emre Belözoğlu, sana kenarına geldi.

Hırvat teknik adamın tepkisi üzerine sinirlenen Emre, "F..k off" diye birkaç kez bağırdı. Beşiktaş'ın hocası da milli futbolcuya sert tepki gösterdi. Emre'nin, olay yerinden uzaklaşırken Hırvat hocaya Türkçe küfür etmesi de ekranlara yansıdı.

İkili arasındaki gerilim ilk yarının kalan dakikalarında da sürdü. Emre sinirli tavırlar sergileyip, Demba Ba ile olayı konuşurken Bilic'in de deneyimli oyuncuya yönelik bir şeyler söylediği gözlendi.

Hatırlanacağı üzere sezonun ilk yarısında Olimpiyat Stadı'nda da oynanan maçta ikili kapışmış, Emre karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında Bilic'e, "F..k off" diye bağırdığını ancak bunun küfür olarak kabul edilemeyeceğini ifade etmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI