radyobir
radyobir

Emre Çolak çapkınlıkta

İspanya'nın Deportivo La Coruna takımında top koşturan Emre Çolak, İstanbul gecelerinde çapkınlık peşindeydi.

08 Ocak 2018 02:55 | Güncelleme :07 Ocak 2018 21:07 | Kategori:

Önceki gece Nişantaşı Barcode adlı mekanda kumral bir güzel ile gece boyunca samimi bir şekilde dans eden Emre Çolak, yaklaşık 3 saat kaldığı mekanın çıkışısında temkinliydi.

Kapıya arkadaşlarını gönderen ünlü futbolcu habercilerin olup olmadığını kontrol ettirdi. Saklanan magazincileri göremeyen Çolak'ın arkadaşları "Emre gel burası temiz" deyince, rahat tavırlarla kız arkadaşıyla çıktı. Ancak patlayan flaşlarla neye uğradığı.

Kız arkadaşı yüzünü saklamaya çalışırken ikili görüntülenmekten kurtulamadı.

ARKADAŞLARI KÜFÜR ETTİ

Fotoğrafları çekilen Emre Çolak, hiç bir tepki göstermeksizin bir taksiyle oradan uzaklaşırken mekan kapısında kalan erkek arkadaşları ise gazetecilerin üzerine yürüdü. Ağza alınmayacak hakaretler eden Emre'nin arkadaşları fotoğrafları silmek için uzun süre uğraştı. Bu hareketlerinde başarılı olamayan grup sinirli bir şekilde oradan ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI