radyobir
radyobir

Emre Güral Florya'ya yerleşti

Eskişehir'den ayrılıp Florya'ya yerleşen Emre Güral, FANATİK'e konuştu, Galatasaray'a mesaj gönderdi...

19 Nisan 2016 12:08 | Kategori:

Eskişehirspor’un sezon başında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Emre Güral iki hafta önce sözleşmesini tek taraflı fesh etmişti. Kırmızı-Siyahlı formayla 9 gol 3 asistlik bir performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki forvet ayrılır ayrılmaz Galatasaray’ın gündemine yerleşti.

İstanbul’a gelip Florya’ya yerleşen, Aslan’ın maçını eşiyle birlikte tribünden seyreden Emre, Eskişehir’den ayrılık sürecinden transferi hakkındaki son duruma kadar bilinmeyenleri anlattı.

Galatasaray Yönetimi’ne de mesaj yolladı. İşte Emre’nin sözleri:

'Maddiyatı düşünmedim'

"Eskişehirspor’dan ayrılığımla ilgili çok spekülasyon ortaya atıldı. Taraftarlardan tepki mesajları alıyorum. Ancak bilmedikleri çok şey var ve artık ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Sadece söylemek istediğim bir şey var. Benim ayrılığım kesinlikle maddi konularla alakalı değil. Sadece onlardan sezon sonunda serbest kalmak istedim. Ancak olumlu yanıt alamadım ve buna mecbur kaldım.”

'Samet hocayla helalleştim'

"Zaten aksi düşünülemez ki. İyi sezon geçirmişim. Ligde bu sezon en fazla gol atan birkaç yerli oyuncudan biriyim. EURO 2016 hedefim vardı. Düşük de olsa çağrılmayı bekliyordum. Yoksa ben neden oynamayayım ki kalan 5-6 maçta. Ayrılırken de Samet hocamla helalleştik, bana kızmadı, aksine hak verdiğini söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI