radyobir
radyobir

Emre Mor hangi takıma geliyor?..

La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da top koşturan milli futbolcumuz Emre Mor hakkında Alman basınından gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

03 Mayıs 2018 13:06 | Kategori:

La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da top koşturan milli futbolcumuz Emre Mor, şu sıralar İspanya'da en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda sergilediği disiplinsiz davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakılan milli futbolcu takımının Malaga, Athletic Bilbao ve Sevilla ile oynadığı karşılaşmalarda forma şansı bulamamıştı.
 
Takımın teknik patronu Juan Carlos Unzue, konuyla ilgili yaptığı açıklamada oyuncusunun hem davranışları hem de düşük performansından şikayet etmişti.

Daha sonrasında kulüp tarafından psikolojik destek aldığı ortaya çıkan Emre, bir özür mesajı yayımlamış hem takım arkadaşlarından hem de taraftarlardan özür dilemişti.

Milli futbolcunun dün bir kez daha kadro dışı bırakılması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada oyuncunun sol ayak bileğinden sakatlandığı ifade edilse de İspanyol basını yine disiplin problemlerinin üzerinde durdu.

İspanya cephesinde bu gelişmeler yaşanırken Alman basınının ortaya attığı iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

Bild gazetesi, okuyucularıyla paylaştığı haberde oyuncunun sezon sonunda büyük olasılıkla satılacağını duyurdu.

Haberde Emre'nin gitmesi en olası takımınsa Galatasaray olduğu ifade edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI