radyobir
radyobir

Emre tribünleri karıştırdı!..

Medipol Başakşehir'in, Beşiktaş'ı 3-1 yendiği maçın bitimiyle birlikte siyah beyazlı tribünlerin Emre Belözoğlu'na tepkisi vardı.

01 Mayıs 2017 08:47 | Kategori:

Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu, sahaya çıkarak oğlu Ömer ile birlikte oynadı.

Oğluyla dans eden tecrübeli oyuncu, Beşiktaş tribünlerinin oradaki kaleye de penaltı atınca ortalık karıştı. Bu durum Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti.

Siyah beyazlı tribünler tecrübeli oyuncuyu protesto ederken bazı taraftarlar tel örgülere yaklaşarak yıldız isme ağır sözler sarfetmeye başladı.

Ortalık bir anda karıştı ve Emre Belözoğlu aleyhine tezahürat yapılmaya başlandı.

Görevliler ve polisler hemen oraya gelerek Emre'nin hemen oğlunu alarak oradan ayrılıp, soyunma odasına gitmesini istedi.

Tünele doğru ilerleyen Emre Belözoğlu ise o sırada kendisine tepki gösteren Beşiktaş tribünlerine dönerek parmağını salladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI