radyobir
radyobir

En anlamlı konser

Gülben Ergen, organ bağışına dikkat çekmek amacıyla müthiş bir konsere imza atacak!

19 Eylül 2017 15:42 | Kategori: Magazin

Gülben Ergen'in Almanya'da tedavi gören Kartal Bebeğin ailesi ile tanışması ve Frankfurt'a gidişiyle hızlanan hassasiyet çığ gibi büyüyerek bir kampanyaya dönüştü. Organ bağışının hayati önemine dikkat çekmek isteyen kampanya, 26 Eylül'de Zorlu Psm'de bir konserle taçlanıyor.

Bu hayati konuya dikkat çekmek için büyük bir kampanyaya imza atan Gülben Ergen'den sonra yakın arkadaşı Nihat Odabaşı da sosyal medyada binlerce beğeni alan bir paylaşımla organlarını bağışladığını söyleyerek herkesi bu anlamlı kampanyaya destek olmaya çağırdı. Kendi hayatından örneklerle organ bağışına teşvik eden bir mesaj yayınlayan Nihat Odabaşı'nın meydan okumasına Deniz Seki'den karşılık geldi. Deniz Seki de bir açıklama yayınlayarak herkesi organ bağışına davet etti ve organlarını bağışladığını duyurdu.

Çığ gibi büyüyen kampanyaya Metin Hara da destek verdi. Geçen yıl organlarını bağışladığını söyleyen Metin Hara da organ bağışının önemini vurgulayan bir çağrıda bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI