radyobir
radyobir

En cool aile...

Bennu Gerede evinin kapılarını bu hafta ALEM Dergisi için açtı. Çocuklarıyla beraber samimi bir röportaj gerçekleştiren Gerede'nin bu haftaki ALEM röportajı çok konuşulacak.

28 Aralık 2018 13:08 | Kategori: Magazin

Bennu Gerede, çocuklarına hayatlarının bir döneminde başka bir ülkede yaşayacaklarına dair söz verdiğini ve kısa bir araştırma sonucu kendisini annesini ve dört oğlunu BALİ’de bulduğunu açıkladı. Bir süre Bali’de yaşayan Gerede ve çocukları sonrasında İstanbul’a dönüş yaptı.

"Bu ada bir kadın…”

Bennu Gerede öncelikle ABD için plan yaptıklarını sonrasında ise oğlu Dilan’ın Bali için araştırma yapıp uygun bir yaşam alanı olduğunu dile getirdi. Bali’ye ilk adım attıklarında Gerede " Bu ada bir kadın, adeta anaç bir kadın. Ya seni sarıp sarmalıyor ya da geri çeviyor. Şanslıydık çünkü beni ve çocuklarımı sarmaladı.” Dedi.

"Onların aşk hikayelerine şahit olmak, paylaşmak, dertleşmek, çok keyif veriyor bana."

Dört erkekle nasıl yaşadığını anlatan Gerede " Çok keyifli ve hiçbir şeye değişmem! Onların hayatımda olması bana güç veriyor. Sahip çıkıyorlar, koruyorlar. Onların aşk hikayelerine şahit olmak, paylaşmak, dertleşmek, çok keyif veriyor bana. Bol bol testosteron var etrafta!" diyerek onlarla olan paylaşımını aktardı.

"Kabile gibiyiz."

Bennu Gerede aile olarak "Kabile gibiyiz." diyor ve babasıyla annesinin sözleriyle devam ediyor röportaja. Babamın bir lafı vardır "Her zaman ayaklarını yere sağlam bas, asla hiç kimseye güvenme.” Annem de” Bütün erkekler gelip geçicidir ama çocuklar kalıcıdır” der. Bunlar benim hayatıma etki eden cümleler. Hep bir asi tarafım vardı çocukluğumdan beri. Hala asiyim ama anne olduktan sonra daha sorumluluk sahibi oldum. Çocuklarım da benim gibi ayakları yere sağlam basan ama aynı zamanda özgür ruhlu ve özgüvenli oldular. Kabile gibiyiz. Onlar bir şekilde benim yansımam ve sürekli onlardan bir şeyler öğreniyorum.

Çocukları Daren'in asil, cool ve aristoktat, Dilan'ın daha deli dolu, aklına geleni söyleyen, tam özgür ruh olduğunu, Miro'nun çocuk ruhunu koruduğunu Kai'nin ise duyarlı ve zeki bir çocuk olduğunu dile getirdi.

Kitap Müjdesi

Gerede, 2019 yılında kendisini çok heyecanlandıran bir projeye imza atacağının müjdesini verdi. Otobiyografi tarzında bir roman yazacak olan Gerede'nin bu kitabında kendi hayat hikayesini okuyacağız.

"Maalesef Birkaç Kez Şiddet Gördüm."

Basında yansıyan birkaç kez şiddet gördüğüyle ilgili sorulara ise Gerede, şiddet gördüğünü ve bunların hepsini kitabında anlatacağını açıkça ifade etti.

Bennu Gerede'yi Dört Oğluna Sorduk…

Daren: O bizim kraliçemiz.

Dilan: Bu dünya üzerindeki en efsane anne olabilir. Fakat, değerini yeni yeni anlıyorum.

Miro: Bahçeden beslenen muhteşem bir kadın. Onun gibi bir annemiz olduğu için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum.

Kai: Annem güzel bir kadın. Şevkatli ve kuralları var. Onunla film seyretmek hoşuma gidiyor. Yanımda değilken çok özlüyorum.

DİLAN ERKAYA: "AŞK YAŞANMASI GEREKEN BİR HİS."

Şu sıralar aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Dilan Erkaya'ya aşkın tanımı sorulduğunda Erkaya, "Aşk, yaşanması gereken bir his." olarak nitelendirdi. Ayrıca sörf yapan Dilan Erkaya sörfün hayatının her yerinde olduğunu, İstanbul'dayken Karadeniz'deki dalgaları yakalamasının önceliği olduğunu söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI