radyobir
radyobir

En farklı sahne...

Sinan Akçil'in 'Farklı Sahne' programının bu haftaki konukları Gülben Ergen, babası Saim Akçil, ikiz kardeşleri Samir ve Elvin oldu.

28 Nisan 2018 13:06 | Kategori: Magazin

23 Nisan dolayısıyla kardeşlerini programda ağırlayan Sinan Akçil, "Bugün benim için en farlı sahne oldu” diye konuştu. Müzisyen babasını ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Sinan Akçil, "En çok saygı duyduğum müzik adamını ağırlamaktan gurur duyuyorum. Babamla bir projemiz olacak. Saim Akçil ve oğlu Sinan Akçil… Onun da bugün ilk denemesini burada yapacağız. Bugün benim başım dikse babam sayesindedir” dedi.

Saim Akçil ise "Oğlumla büyük bir projeye imza atmak önemli bir olay. Bugün ki programa çıkmamız onun bir öncü işareti olsun istiyorum. İnşallah daha büyük projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI