radyobir
radyobir

En güzel doğum günü hediyem 'Azur Benan'

Popçu Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, önceki gece Asmalımescit'te bulunan Opera Clup sahnesindeydi.

02 Nisan 2017 05:01 | Kategori: Magazin

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Gülşen, eşine yaptığı sürpriz doğum gününü soran muhabirlere, ''Aslında doğum günü 1 Nisan'dı. Fakat sahne alacağımız için 3 gün erken kutladık'' dedi.

Gazetecilerin, ''Bu sabah gazetelerde oğlunuz Azur'un fotoğrafları var. Nişantaşı'nda çekilmiş. Görme imkanı bulabildiniz mi?'' sorusuna popçu, ''Onu görmedik ama az önce Ozan sosyal medya hesabından 'En Güzel doğum günü hediyem' notuyla paylaştı. Ona bakabilirsiniz'' dedi.



Ozan Çolakoğlu'nun paylaştığı fotoğrafta ise Megastar Tarkan Azur Benan'ı kucağına almış ve onunla poz vermişti. Gazetecilerin oğlunu eşi Ozan Çolakoğlu'na benzetmesi üzerine, ''Başka kime benzesin, bana da benziyor'' diyerek yanıt verdi. 

Ozan'ım eşim sağ olsun

Oğlunun her bebek gibi gece uyuduğunu ve uyandığını belirten popçu, ''Geceleri fazla huysuzluk çıkarmıyor. Klasik bebek işte uyuyor, uyanıyor'' dedi.

Şimdilik dadıya ihtiyaçları olmadığını da söyleyen ikili, ''Oğlumuza ilk günden beri kendimiz bakıyoruz. İleride yardım alabileceğimiz ve güveneceğimiz birisi olacak. Çünkü yaz geliyor ve tempomuz biraz daha yoğun geçecek'' dediler.



Gazetecilerin Gülşen'e tektaş yüzüğünü  sorması üzerine, ''Ozan'ım eşim sağ olsun'' diyerek sahnedeki yerini aldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI