radyobir
radyobir

En iyi şarkıcı ödülü

Ayla Çelik ödüle doymuyor! Başarılı sanatçı yeni yıla da ödülle başladı. Çelik, "Daha Bi' Aşık" şarkısıyla Diamonds of Turkey Awards'ta "en iyi pop müzik kadın sanatçısı" seçildi.

29 Ocak 2020 04:16 | Güncelleme :29 Ocak 2020 14:23 | Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye’nin en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Diamonds of Turkey Awards (Türkiye’nin Elmasları Ödülleri), 28 Ocak Salı akşamı Hyatt Regency İstanbul Ataköy Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Mutluluğun Adresi adlı sosyal yardımlaşma derneği için farkındalık yaratmak adına gerçekleştirilen geceye damgasını vuran isim, Ayla Çelik oldu.

Doğukan Cihantimur’un organizatörlüğünde, Deniz Akkaya ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen Diamonds of Turkey Awards’ta "en iyi pop müzik kadın sanatçısı” ödülünü Ayla Çelik aldı. Sanatçı bu ödüle söz ve müziğine de imza attığı "Daha Bi’ Aşık” şarkısıyla layık görüldü. Sanat, siyaset, medya ve iş dünyasını bir araya getiren törene katılarak ödülünü alkışlar arasında alan Ayla Çelik, sevenlerine teşekkür etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI