radyobir
radyobir

Enbe, Burcu Güneş'e eşlik etti...

Behzat Gerçeker'in şefliğindeki Enbe Orkestrası önceki akşam Ataşehir Bulvar 216'da sahne aldı. Ünlü gruba şarkılarıyla Burcu Güneş eşlik etti.

02 Mayıs 2017 00:08 | Güncelleme :01 Mayıs 2017 16:15 | Kategori: Magazin

Güneş'in yanından uzatmalı sevgilisi Hakan Bey'in bir an olsun ayrılmaması dikkatlerden kaçmadı.

"Başka İşler Yaparız"

Seda Sayan ve Ayla Çelik önceki gün Etiler Boşnak Restourantta görüntülendi. İkilinin elindeki bir demet gül dikkatlerden kaçmadı. Ellerinde gül demetleriyle mekandan çıkış yapan Seda Sayan güllerin  Ayla Çelik sevgilisi Barbaros Utku tarafından alındığını söyledi. Yeni albümü için bir araya geldiklerini belirten Seda Sayan "Güzel bir şarkı hazırlıyoruz, Demet ile Ayla benim için uğraşıyorlar. Hem şarkıyı aldık, hem de gülleri karlı iş oldu. " dedi. Evlilik programlarının yasaklanması ile ilgilide açıklama yapan Sayan " Şuan hiç birşey kesin değil gibi gözüküyor. Bizi etkilemeyeceğini söyleyenler de var. Biterse de biz yıllardır program yapıyoruz, başka işler yaparız. " yorumunu yaptı. O sırada arkadaşı Ayla Çelik'te " Biterse biter, Sedacığım da o işlere artık bireysel olarak bakar. " esprisini yapması gülüşmelere sebep oldu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI