radyobir
radyobir

Erkek gibi araba kullanırım

İkinci çocuğuna hamile olan Ceyda Düvenci, araba kullanmanın en büyük tutkularından biri olduğunu söyleyip, erkeklere meydan okudu.

27 Nisan 2017 00:53 | Kategori: Magazin

Zubizu Kids Pazar’da anneler ve anne adaylarıyla bir araya gelen oyuncu, yıllardır birikim yapıp hayalini kurduğu otomobile sonunda kavuştuğu anlatıp "Araba kullanmayı çok seviyorum erkek gibi araba kullanırım çok iyi bir şoförümdür. Tutkum benim araba gerçekten, senelerdir aşkla uzaktan sevdiğim bir araba vardı bütçesine yanaşamadığım. Para biriktirip sevdiğim aracı 40’ından sonra aldım. Sürat değil benim için önemli olan yol tutuşu ve güven hissi. Bana uçaktaymışım hissi veriyor” diye konuştu.
 
Ev aldık masraflar yüzde 50 düştü

Düvenci ayrıca seribral palsi hastası olan kızı Melisa’nın tedavisi için Amerika’da ev aldıklarını ancak oraya yerleşmeyi düşünmediklerini Türkiye’de oyunculuk yapmaya devam edeceklerini de ifade etti. Melisa’nın tedavisi için her yıl Amerika’ya gidip üç ay kaldıklarını anlatan oyuncu, "Amerika’ya yerleşmiyoruz, 15 Mayıs’ta Melisa için gidiyoruz. Onun özel ayağına giydiği ataller küçüldü biran önce gidip değiştirmemiz lazım. Biz burada mesleğimizi yapıyoruz bir minik şirket açtık. Biz Melisa’nın ilerleyen yaşlarda orada bir hayat kuracağını düşünüyoruz. Özel ihtiyaç sahibi çocuklar için Amerika bir cennet. Ötekileştirilmiyorlar, imkanları çok başka, okula kabul edilmeleri çok başka. Burada özel ihtiyaç sahibi çocuğun ailesini müdürler konuşmak için bile görmek istemiyor. Orada bir hayat kuracağız ona. Orada üç ay kalmak çok ciddi bir masraf. Bütün yıl yazın Amerika’daki tedavi masrafları ve giderler için çalışıyoruz. Küçük bir ev alalım bizim olsun dedik, masraf yüzde elli düşüyor. Sanılmasın oraya yerleşiyoruz” sözlerini kullandı.
 
Bülent’e çok çektirdim

Oğlu Okan Ali’ye uzun bir süre bakmak istediğini belki haftada bir iki gün çalışabileceğini ifade eden Düvenci, hamileliği boyunca eşi Bülent Şakrak’a çok çektirdiğini de anlatıp "28 hafta bitti, az çektirmedim tamamen duyguyla alakalı çok iniş çıkışlarım oluyor. Çok çektirdim ona özür diliyorum. İyi ki var” dedi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI