radyobir
radyobir

Ersan Gülüm'ün yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'ın devre arasında Çin ekibi Hebei China Fortune'dan kiraladığı Ersan Adem Gülüm'ün yeni takımı resmen belli oldu.

17 Temmuz 2017 09:11 | Kategori:

Çin ekibi Hebei China Fortune'a kiralanan Ersan Adem Gülüm Avustralya takımı Adelaide United takımına kiralandı.

Avustralya takımı Adelaide United, Ersan Adem Gülüm'ü kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Açıklamada, Melbourne doğumlu olan 30 yaşındaki futbolcunun yabancı oyuncu statüsünde olmadığının altı çizildi. Ayrıca Ersan'ın Manisaspor'dan önce Avustralya'da Hume City'de oynadığı belirtildi.

MARCO KURZ: "ERSAN HARİKA TRANSFER"

Adelaide United'ın Alman teknik direktörü Marco Kurz, Ersan için "Ersan Adem Gülüm oldukça tecrübeli bir futbolcu. Türkiye'de kendini ispatladı, kaptanlık yaptı, açıkça bir lider olduğunu gösterdi. Avrupa'da Beşiktaş forması giydi ve kulübümüz için mükemmel bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde siyah-beyazlı takımda forma giyen bir Alman oyuncu ile konuştum ve Ersan için oldukça övgü dolu sözler söyledi" ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI