radyobir
radyobir

Ersun Yenal evlendi...

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, sahalarında mağlup oldukları Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası nişanlısı İrem Ağan nikah masasına oturdu. Daha önce 5 yıldızlı bir otelde kıyılması planlanan nikahın, ünlü teknik adamın kentte ikamet ettiği evinde kıyıldığı belirtildi.

25 Eylül 2017 08:29 | Güncelleme :25 Eylül 2017 08:37 | Kategori:

üper Lig'in 6'ncı haftasında sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor’a 3-0 üstünken art arda 4 gol yiyerek mağlup olan Trabzonspor’un teknik direktörü 56 yaşındaki Ersun Yanal, kıyılan nikahla 6 ay önce nişanlandığı 29 yaşındaki İrem Ağan ile hayatını birleştirdi. Deneyimli teknik adam, geçen aylarda Bodrum’da, Bodrum esi Belediye Başkanı Mazlum Ağan’ın kızı olan İrem Ağan ile nişanlanmıştı.

Daha önce 5 yıldızlı bir otelde düzenlenmesi planlanan nikahın, kentte Yanal’ın Kaşüstü’ndeki evinde gerçekleştirildiği belirtildi. Basına kapalı olan nikaha, Yanal ve Ağan aileleri ile yakın dostları katıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI