radyobir
radyobir

Eş olunca daha acı oluyor

Life Time TV'nin magazin programı "Laf Bende Kalmasın" sunucuları yeni programlarını önce ki akşam kutladı. Programın yapımcısı ve ekibinin yanı sıra moderatör Mehmet Coşkundeniz ve sunucusu Seçkin Piriler'de Atiye Meyhanesi'nde bir araya geldi.

19 Kasım 2017 19:48 | Kategori: Magazin

Yeşim Salkım'ın anneannesi yoğun bakımda olduğu için ekip arkadaşlarının yanında olamadığı öğrenildi. Program hakkında konuşan Seçkin Piriler, "Bugün kutlama yaptık. Yeşim'in anneannesi yoğun bakımda o yüzden gelemedi. Program benim için çok iyi oldu. İnsanlara kendimi daha iyi yansıtabileceğimi düşünüyorum" dedi. Eski eşi Kaan Tangöze'nin kendisini Kıvılcım Ural'la aldatmasının ardından kötü günler yaşadığını dile getiren Piriler, yuvasını yıkan Kıvılcım hanıma dava açacağını açıklamıştı. Konu hakkında düşüncelerini dile getiren güzel sunucu, "Bugün programda açıkladım. Magazin dünyasında ki bazı haberler bana ışık oldu. Yıprandığım için dava açacağım. Bir yuva kolay kurulmuyor. Yıkılması da kolay olmuyor. İnsan sevgilisinin arkasından yas tutarken, eşi olunca daha acı oluyor. Ben hakkımı aramaya karar verdim. İnşallah başkalarına da örnek olur" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI