radyobir
radyobir

Eser Yenenler'den güldüren komedi

Komedyen Eser Yenenler önceki gece 'TBT' adlı tek kişilik kabaresiyle Maslak'taki BKM Uniq Mutfak'ta sahne aldı.

19 Kasım 2017 20:07 | Güncelleme :19 Kasım 2017 20:09 | Kategori: Magazin

90’larda geçirmiş olduğu çocukluk yıllarında kamerayla tanıştığı ilk andan, 3 Adam’a uzanan hikayesini esprili bir dille anlatan Yenenler, gösterisi öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

OYUNCULUK YETENEK MESELESİ

Eser Yenenler, "Komedi festivali kapsamında sahne almak çok güzel bir duygu. Yakın dostlarım İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un filmi 'Yol Arkadaşım' da bir milyon barajını geçti. Hep beraber çok mutluyuz. Ben oyunculuğu pek sevmiyorum. Ben oynadığım karakterine giremiyorum. Oyunculukta ince bir ruh hastalığı var. Bıraktığın kişiliği bırakıp, başka bir kişiliğe giriyorsun. Bence yetenek meselesi" şeklinde konuştu.

ORGANİZE İŞLER'DE ROL ALMAK İSTERİM

Muhabirlerin "Yılmaz Erdoğan'ın 'Organize İşler-2' filminde rol almak ister misiniz?" şeklindeki soruya Yenenler, "Yılmaz abi filmi uzun süredir yazıyor. Bana harika hikayeler anlattı. Hepimiz hasretle bekliyoruz ikinci filmi. Efsane film, rol 
olursa çok isterim" şeklinde cevap verdi.

İLK PARAMI MÜZİKLE KAZANDIM

Röportaj sonrası Eser Yenenler sahneye çıktı. Orkestra eşliğinde sahneye çıkan ve "Neden orkestra eşliğinde çıktığımı merak edebilirsiniz. Ben ilk paramı müzikle kazandım” diyen Yenenler, sahnede hem şarkı söyledi hem de anlattıklarıyla izleyenleri güldürdü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI