radyobir
radyobir

Eski aşıklar bir arada

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil önceki akşam iftarını açmak için Arnavutköy Atlas balığın sahibi Örfi Bilgin'in misafiriydi. Mekanda eski aşkı sunucu Özlem Yıldız'la karşılaşan ünlü şovmen gecenin ilerleyen saatlerine dek sanatçı İsmail Özkan'ın fasıllarını dinledi.

20 Haziran 2017 00:03 | Güncelleme :20 Haziran 2017 07:22 | Kategori: Magazin

Mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şovmenin esprileri havada uçuştu.

Gazetecilerin ‘’Özlem Hanım'la tesadüfen mi karşılaştınız yoksa iş için mi bir araya geldiniz?’’ sorusunu yanıtlayan usta şovmen, '’Yakında Çarkıfelek başlıyor onun için
Özlem’i kandırıyorum’’ dedi.

Mehmet Ali Erbil, ‘’Biz yirmi yıl önce Özlem'le burada nişanlanmıştık Özlem benim en büyük aşkımdı. Çok ilginç yine aynı yerdeyiz o zaman burası balıkçı değildi’’ şeklinde
konuştu.

Erbil,’’Şaka bir yana biz tesadüf karşılaştık sonra bir araya gelip eskileri yad ettik’’ şeklinde konuştu ve daha sonra aracına binerek evinin yolunu tuttu.

Özlem Yıldız daha önce Çarkıfelekte hosteslik yapmış ve Erbil ile olan aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü...



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI