radyobir
radyobir

Eski kurtlar biraraya geldi...

Usta oyuncular Yılmaz Gruda, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz ve Mahmut Gökgöz yönetmenliğini Tolga Baş'ın yaptığı "Sorma Neden" sinema filminde bir araya geldiler.

14 Kasım 2017 01:54 | Kategori: Magazin

Birbirleriyle çok eski dostlukları olduğunu söyleyen sevilen oyuncular, aynı filmde buluşmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdiler. Çok güzel ve eğlenceli bir dille yazılmış senaryosuyla, farklı bir anlatım dilini başarıyla uygulayan yönetmenleriyle be birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuyla çok güzel olacaklarına inandıkları bir filmin içinde yer aldıklarını söyleyen usta oyuncular, bir de bizim gibi eski dostların bir araya gelmesinden doğan güzel enerjiyle harika bir film ortaya çıkacak diye konuştular.

Çekimleri Sarıyer'de yapılan filmin yönetmenliğini başarılı filmlere imza atan Tolga Baş üstleniyor. Filmde ayrıca, Burak Satıbol, Derya Şensoy, Toygan Avanoğlu, Yiğit Arı, Hacı Ali Konuk, Özlem Türay, ve Ayça Işıldar rol alıyor.Filmin Nisan ayında vizyona girmesi planlanıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI