radyobir
radyobir

Eski milletvekili Sülün yaşamını yitirdi

Tekirdağ'dan 20 ve 21'inci dönem ANAP ve DYP Milletvekili olan, Çorlu İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı 65 yaşındaki Enis Sülün, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

24 Nisan 2017 07:45 | Güncelleme :10 Mayıs 2017 17:39 | Kategori: Yaşam

20 ve 21. dönem ANAP ve DYP Tekirdağ Milletvekili Enis Sülün (65) geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Marmaraereğlisi ilçesinin uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yürüten, 20 ve 21. dönemde Tekirdağ Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapan, Meclis'teki görevi sırasında TBMM Başkanlık Divanı İdari Amirliği görevini de yürüten ve son olarak Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim kurulu başkanı olarak görev alan Enis Sülün hayatını kaybetti.

Çorlu'daki evinde sabaha karşı aniden rahatsızlanan Sülün'ün kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Kalp krizi geçirdiği belirtilen evli ve 3 çocuk babası Sülün'ün cenazesi, Marmara Eğrelisi İlçesi'nde toprağa verildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI