radyobir
radyobir

Eski sevgilisini diri diri yakmaya çalıştı

ABD'li Adam Shigwadja, eski kız arkadaşını benzin dökerek diri diri yakmaya çalıştı. Saldırganı, kurbanın erkek kardeşi beyzbol sopasıyla saldırarak durdurdu.

19 Eylül 2014 13:45 | Kategori: Dünya

ABD’nin Michigan eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki Adam Shigwadja adlı genç, geçtiğimiz hafta akşam saatlerinde eski kız arkadaşının evine girerek, eski kız arkadaşını ve kendini benzinle yakarak öldürme girişiminde bulundu.
Adam Shigwadja yanında taşıdığı bıçağı sayesinde eve farkedilmeden girmeyi başardı ve kız arkadaşı geldiği anda odasına benzin dökerek yangın çıkardı.
Talihsiz kızın başında büyük bir yara izi bırakan gencin bu girişimi, 17 yaşındaki Sophia Grace Putney adlı kızın  erkek kardeşinin eve gelmesi ve beyzbol sopasıyla Shigwadja’yı durdurmasıyla son buldu. Putney ‘in sesini duyan erkek kardeşi ise genç kızın eski sevgili ikinci katın penceresinden atlayana kadar olaya müdahale etti.
Talihsiz genç kız, odasına kadar gelip benzin döken ve kendini öldürmeye çalışan eski erkek arkadaşını görünce şok olduğunu ve "beni öldürmek mi istiyosun” diye çığlık attığında "evet, karar verdim seni öldüreceğim”  yanıtını aldığını belirtti.
Olay günü kaçmayı başaran ve bir gün sonra polisler tarafından yakalanan Shigwadja,  genç kızı öldürmeye teşebbüs, haneye tecavüz ve kundakçılık suçlarıyla yargılanacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI