radyobir
radyobir

ESKİŞEHİR'İ SU BASTI

Eskişehir'de patlayan su borusu sokakları göle dönüştürdü, bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

25 Kasım 2014 10:28 | Kategori: Yaşam

Bahçelievler Mahallesi Şimşek Sokak'ın çevre yolu girişinde yeraltından geçen şehir şebeke suyu borusu patladı. Kısa sürede sular Şimşek Sokak ile yakındaki sokakları göle dönüştürdü. Çok sayıda evin bodrum ve zemin katları da sularla doldu.
Yapılan ihbar üzerine Bahçelievler Mahallesi'ne polis ve Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) ekipleri sevk edildi. Polisler su baskının olduğu sokaklara araçların girişlerine izin vermedi.
ESKİ ekiplerinin çalışması sonucunda patlayan borunun bağlı olduğu su vanası kapatıldı. Sokaklardaki sular da vidanjörlerle ve logar kapaklarının açılmasıyla tahliye edildi. Bazı elerdi sular belediye ekiplerince tahliye edilirken çok sayıda evin sularını ise vatandaşlar kendi imkanlarıyla tahliye etti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI