radyobir
radyobir

Estetik yaptırabilirim

New Weel markası Hazal Filiz Küçükköse'yi ağırladı. Cevahir AVM'de gerçekleşen New Weel etkinliğine katılan güzel oyuncunun makyajını Rıfak yüzüak yaptı.

26 Aralık 2018 14:13 | Kategori: Magazin

Kendisini görmeye gelen hayranlarıyla da uzun süre fotoğraf çekilen Hazal Filiz Küçükköse, habercilerin de sorularına yanıt verdi. Küçükköse, "Ben çok fazla makyaj yapmıyorum ama yapmam gereken zamanda yüzümü doğal gösterecek bir makyaj yapmayı tercih ediyorum" diye konuştu. Muhabirlerin estetik yaptırır mısınız? sorularını, "Estetik ihtiyaç duyulduğu zaman ve mutlu edilecekse neden yapılmasın. Bende zamanı gelince yaptırabilirim. Neden olmasın" diye yanıtladı. Son olarak 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde Melike karakterine hayat veren güzel oyuncu, "Fazla seçiciyim. Çok fazla iyi iş kalmadı. İyi bir iş arıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI