radyobir
radyobir

Estetiksiz Fahriye şaşırttı!..

Dünyanın en güzel kadınları sıralamasında dokuzuncu olan Fahriyle Evcen katıldığı bir davette estetiksiz haliyle hayranlarını şaşırttı.

05 Nisan 2017 05:00 | Kategori: Magazin

"Ölene Kadar"ın Avukat Selvi’si Fahriye Evcen (30) hazır giyim markası Koton’un reklam yüzü olmuştu. Önceki gün firma için tasarladığı jean koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Evcen, Beyoğlu Grand Pera’daki tanıtımda aldığı kilolarla dikkat çekti, herkesi şaşırttı.



30 YAŞINDAN SONRA BOYU UZADI

Oysa kısa süre önce Koton için verdiği pozlarda çok formda görünüyordu. Fotoshop yöntemiyle basen ve kalçasının inceltildiği, 1.69’luk boyunun da uzatıldığı iddia edildi.



DÜĞÜN İSTANBUL’DA

Geçen ay Burak Özçivit ile nişanlanan Fahriye Evcen tanıtım toplantısında "Gelinliğinizi de tasarlar mısınız?” sorusuna "Neden olmasın, belki yaparım” yanıtını verdi.

Sonra düğüne dair şunları söyledi: "Henüz detayları belirlemedik, tarihine karar vermedik. Ama nikah Almanya’da değil, kesinlikle Türkiye’de olacak. Ailem buraya gelecek.”



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI