radyobir
radyobir

Eto'o ayrılmak istiyor...

Antalyaspor' un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o ile ilgili menajeri Wilfried De Happi birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

05 Eylül 2017 15:25 | Kategori:

Antalyaspor’un yönetiminin Eto’o’ya karşı sergilediğini tutumun, yıldız oyuncuyu rahatsız ettiğini ve bu nedenle takımdan ayrılmak istediğini iddia eden Wilfried De Happi, geçen sezon transfer sürecinin son gününde Eto’o’nun takımdan ayrılması için süperstar oyuncuya para teklif edildiğini ileri sürdü. 36 yaşındaki Kamerunlu yıldız oyuncu Eto’o’nun sergilenen bu tutum karşısında kendisine saygısızlık yapıldığını düşündüğünü dile getiren De Happi, geçen sezon başında yaşanan moral bozukluğuna rağmen yıldız futbolcunun sahada farkını gösterdiğini ve takımın ligi ilk beşte tamamladığını dile getirdi.


"ETO’O’NUN TEK MENAJERİYİM”

Eto’o’nun tek menajerinin kendisi olduğunu söyleyen Wilfried De Happi, "Metin Korkmaz ve Özkan Doğan Eto’o’nun Antalyaspor’a transferinde ortak çalıştığımız kişilerdir. Kesinlikle Eto’o’nun menajeri değillerdir. Ben dört senedir, Eto’o ile çalışıyorum. Dört senedir Eto’o’nun tek menajeri benim” dedi.

"ANTALYASPOR EN İLGİSİZ TEKLİFE SAHİP OLAN KULÜP”

Eto’o’nun 3 yıllık kontratının son senesinde olunduğunu ifade eden Happi, birçok teklif aldıklarını ve Antalyaspor’un bu takımlar içerisinde en düşüğü olduğunu belirtti. Happi, "Eto’o’nun yaşındaki ve kontratının son yılındaki her oyuncu, geleceğini garanti altına almak ister. Hiçbir şekilde kafasında şüphe kalmamasını ister. Birçok kulüpten teklifler alıyoruz ve bu teklifler arasında Antalyaspor en düşük teklife sahip olan kulüp. Eto’o’nun ilk senesinde Çin’deki iki üç kulüpten çok büyük teklifler geldi. İki seneliğine 14 milyon Avroya varan teklifler varken, Eto’o bunları kabul etmedi. Bu teklifleri kabul etmemesinin en büyük sebebi Antalyaspor taraftarları oldu” diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI