radyobir
radyobir

Everton'da sürpriz Cenk Tosun kararı

Everton'da bu sezon gösterdiği kötü performans nedeniyle eleştirilen milli forvet oyuncusu Cenk Tosun için sürpriz gelişme...

19 Eylül 2018 10:45 | Kategori:

‘Liverpool Echo News’ internet sitesinin Everton yazarı Adam Jones, Everton’ın kötü gidişini yorumlarken, önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçta Cenk Tosun’un kenara gelebileceğini yazdı. İşte satır başları…

3 maçlık cezası sona eren Richarlison kesinlikle ilk 11’e dönecek. West Ham maçında sezonun ilk yenilgisini alan Everton’da, Richarlison’un eksikliği oldukça hissedildi.

Ligde cezası olmasına rağmen milli takım çağrısı alan Richarlison, ilk kez Brezilya forması giydiği El Salvador maçında 2 gol atarak kendini hazır tuttu.

Cenk Tosun konusu da ciddi bir çelişki içeriyor. Bu sezon henüz golle buluşmadı ama West Ham maçından önce de iyi performans gösteriyordu ve takıma faydası vardı.

Fakat West Ham maçında enerjisi yok gibiydi, çok zayıf performans ortaya koydu. Arkadaşlarını da ileri, hücuma taşıyacak kadar oynayamadı.

Bernard’ın da dönüşüyle Cenk Tosun kenara gelebilir mi? Richarlison hücumun en ilerisinde, sağ tarafta Walcott ve solda Bernard düzeni denenebilir mi?

Arsenal maçı öncesi Marco Silva’nın bu kararı vermesi lazım. Cenk Tosun ile devam mı edecek, yoksa en ileride Richarlison ile mi oynayacak?

Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla çıktığı 6 resmi maçta henüz gol atamazken 2 asist yaptı.

Everton son oynadığı lig maçında sahasında West Ham'a 3-1 yenilirken, Milli futbolcumuz Cenk Tosun ise 3 net pozisyondan yararlanamamıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI