radyobir
radyobir

EY ve Danışmanlık Hizmetleri

Günümüz şartları ve şirket detayları düşünüldüğünde; profesyonel kimselerden çeşitli konularda danışmanlık hizmeti almanın çok mantıklı bir karar olduğu söylenebilir. Şirket detayları ve şirket politikaları gereği planlanması gereken ayrıntılar, EY sayesinde kolay bir şekilde halledilebilir. Bu doğrultuda EY'nin verdiği danışmanlık hizmetlerinden söz etmek gerekir.

29 Haziran 2017 07:31 | Kategori: Ekonomi

İlk olarak, şirketlerde olması gereken performans iyileştirme konusunda detaylı şekilde EY tarafından danışmanlık hizmeti alınabilir. Performans iyileştirme, öncelikle müşteri odaklı olarak gerçekleşir. Müşteri odaklı başlanılan her türlü plan ve program, sonucunda başarıya kolaylıkla ulaşabilecektir. Bu nedenle de firmalar, aynı yüzdeliği paylaştığı tüm rakiplerinden bir adım önde olabilmek için müşteriye hitap edebilmenin yollarını arar ve direkt olarak EY'nin sağlamış olduğu profesyonel danışmanlık hizmetleriile karşılaşır. "Performans iyileştirme" konusunda danışmanlık almış her şirket, müşterisine daha çok hitap edebilmenin yollarını da bulmuş demektir.

İkinci olarak, var olan tüm şirketler için en önemli detayın "finans" olduğu söylenebilir. Şirketlerin finans açısından yeterliliği bulunmuyorsa, kısa ömürlü olacağı ve uzun vadede piyasadaki yerini koruyamayacağı bilinmelidir. EY, alanında başarılı ve deneyimli kişilerden oluşan danışmanlık hizmetlerinde "finans" seçeneğini de bulundurmaktadır. Danışanlarına finans konusunda olabilecek tüm hizmeti sağlayarak şirketlerin planlı şekilde büyümelerine ve iç kontrolü sağlam bir şekilde tutabilmelerine olanak sağlar.

Son olarak ise EY, iç denetim konusunda şirketleri başarıya ulaştırabilecek danışmanlık hizmeti de vermektedir. Ayrıca; kurumsal risk ve stratejik risk yönetimi, ileriye dönük mevzuat ve mevzuat danışmanlığı, kantitatif danışmanlık hizmetleri, aktüerya hizmetleri, bilgi teknolojileri gibi konularda da EY; danışmanlık hizmeti sağlamaktadır.

Kısa ve öz olarak; EY, tüm şirketlerin -sektör fark etmeksizin- ihtiyaç duyabileceği danışmanlık hizmetlerine sahiptir. Çeşitli yöntemler ve sınırsız destek ile şirketlerin başarıya ulaşmasını sağlayan EY, 150'den fazla ülkede varlığını göstermektedir. Verdiği danışmanlık hizmetlerin gerçekleştiren tüm danışman ekip; gereken yeteneklere, başarılara ve deneyimlere sahiptir. Bu nedenle de, hizmetler profesyonel kişilerce verilmiş olur. Global kaynaklara sahip olan EY, "yaptığımız her işte kalite" anlayışına sahiptir. Bu doğrultuda gerekli tüm stratejileri belirleyerek hareket eden EY, kontrollü gelişmeyi ve büyümeyi de beraberinde getirmektedir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI