radyobir
radyobir

Ezgi Mola ile efsane parti!..

Dizi ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Ezgi Mola, AVON markasının yeni marka yüzü oldu.

15 Mart 2019 18:20 | Kategori: Magazin

"Efsane’’ maskarası Ultra Volume Maskara’yı tanıtmak üzere Soho House İstanbul’da düzenlenen özel Ezgi Mola’nın başrolde olduğu reklam filmi ilk kez gösterildi.
 
Cemiyet, iş ve moda dünyasından Bergüzar Korel, Nazlı Kayı, Naz Elmas, Chloe Ortaç, Ceren Hindistan, Kübra Açil, Merve Çağıran, Naz Elmas, Petek Ertüre, Sinem Yıldırım, Sedef Çalarkan,  gibi isimler Avon’un 1920’lerin konseptine uygun partisinde buluştu.

''KISKANÇ DEĞİLİM''
 
Gecede Ezgi Mola reklam filmi ile ilgili olarak, "Türkiye’de Avon’u bilmeyen kadın yoktur herhalde. Benim annem de çok uzun seneler boyunca Avon Temsilcisiydi. Benim gibi makyajı seven biri için çok güzel bir iş birliği oldu” dedi. Sevgilisi Mustafa Aksallı’yla ilişkisi hakkında Ezgi Mola, "Güzel her şey yolunda çok şükür” diyerek cevap verdi. Gece kulübü işletmeciliği yapan sevgilisini kıskanıp kıskanmadığını soran muhabirlere Ezgi Mola, "Kıskanç değilim. Mustafa işine konsantre olan misafirlerini güzel ağırlamaya çalışan birisi” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI