radyobir
radyobir

F. Bahçe beğenmedi, Milli Takıma girdi

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde eleştirilerin hedefinde olan sonra rotasını Brezilya'da Flamengo'ya çeviren Diego Ribas altın çağını yeniden yaşıyor. Yıldız oyuncu, Brezilya Milli Takımı'nda Giuliano'nun yerine kadroya seçildi.

08 Kasım 2017 11:24 | Kategori:

Hazırlık maçında Japonya ile karşılaşacak olan Brezilya'da Diego Ribas rüzgarı yaşanıyor.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde eleştirilerin hedefinde olan tecrübeli futbolcu, Flamengo'ya transfer olduktan sonra yeniden doğdu ve gösterdiği performans ile yeniden Milli Takım'a seçildi. Fenerbahçe'ye büyük ümitlerle transfer edilen Giuliano'nun yerine Milli Takım kampında yer alan 32 yaşındaki futbolcunun başarısı Sarı Lacivertli taraftarların da akıllarında soru iaşreti kalmasına neden oldu.

Brezilya teknik direktörü Tite'nin Diego ile konuşup oyuncuya çok güvendiği ve kendisinden övgü dolu sözlerle bahsettiği ifade edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI