radyobir
radyobir

F. Bahçe Cenk Tosun'un peşinde

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın geçen sezon 22,5 milyon avroya Everton'a sattığı Cenk Tosun için temaslara başladı.

05 Nisan 2019 12:35 | Kategori:

İngiliz ekibi Everton’da beklentilere cevap veremeyen 27 yaşındaki golcü için tekliflere açık olunduğunun öğrenilmesiyle birlikte sarı-lacivertliler, hem Ada ekibine hem de Cenk’e teklif sundu.

Cenk Tosun transfere sıcak bakıyor

Fenerbahçe’nin satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği Tosun Paşa’nın da bu talebe sıcak baktığı öğrenildi.

Başkan Ali Koç süreci yönetiyor

Cenk harekâtını bizzat Başkan Ali Koç’un yönettiği belirtilirken sarı-lacivertlilerin Everton’ın kiralamaya sıcak bakmaması hâlinde millî golcü için bonservis ödemeye hazır olduğu da gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş'ın da transfer gündemindeydi

Bu sürece Beşiktaş’ın nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu. Zira Burak Yılmaz transferine rağmen golcü arayışını sürdüren siyah-beyazlı ekip de eski yıldızını yakından takip ediyor.

Burak ile Cenk'in uyumu cezbedici

Öte yandan Cenk’in Burak ile millî takımdaki uyumu da Beşiktaş’ın bu arzusunu körüklüyor.

Cenk Tosun bu sezon Everton'da kaç gol attı?

Cenk Tosun bu sezon Everton’da 30 maçta 937 dakika süre aldı ve 2 gol 3 asistlik performans ortaya koydu.

Fikret Orman, Cenk Tosun hakkında konuşmuştu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a Cenk Tosun ile ilgili sorular sorulmuş ve Orman da dikkat çekici bir yanıt vermişti.

Orman: "Cenk ile Burak keşke birlikte oynasalardı"

Siyah-beyazlıların 1 numarası, ”Cenk iyi bir çocuktur, iyi Beşiktaşlıdır. Burak da öyle. Keşke zamanında Beşiktaş'ta beraber oynasalardı. İnşallah ilerde beraber oynarlar” ifadelerini kullanmıştı.

Cenk Tosun transfer iddiaları için ne demişti? 

Golcü futbolcu Beşiktaş’a döneceği yönündeki iddiaların ardından, "Beşiktaş benim yuvam. Ancak; ben Everton ile kariyerimde yeni bir sayfa açtım. İngiltere’de mutluyum” demişti.

Cenk Tosun ile 3 İngiliz kulübü ilgilendi

Uzun yıllar İngiltere’de yaşayan teknik direktör Koray Palaz, Cenk Tosun ile 3 İngiliz ekibinin ilgilendiğini söylemişti.

"Southampton, Crystal Palace ve Burnley, Cenk'i istedi"

Radyospor’da konuşan Palaz, "Cenk Tosun'la konuştuk, Ocak ayında Southampton, Crystal Palace ve Burnley ısrarla istedi. Bu üç kulüp, Cenk'i kiralamak için Everton'a başvuru yaptı” ifadelerini kullandı.

"Cenk kalıp savaşmak istiyor"

Ayrıca Palaz Cenk'in kalıp, savaşmaktan yana bir karar aldığını belirterek, "Gitmeyeceğini ve mücadele edip, formayı tekrar alacağını söyledi” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI